Pedicure algemeen

Kiezen voor een Pedicure die aangesloten is bij ProVoet? Waarom zou je?
Wanneer je kiest voor een ProVoet pedicure, dan kies je voor vakbekwaamheid. De pedicure voldoet aan de opleiding- en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap.

De gediplomeerde pedicure gaat zorgvuldig om met persoonlijke zaken die je deelt en heeft een groot verantwoordelijkheid ten opzichte van haar werk en jou.

Hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteitsbewust zijn belangrijke kenmerken van de professionele pedicure.

Waaraan herken je een vakkundig ProVoet pedicure?
U herkent een vakkundige pedicure aan het muurschildje van ProVoet. De aangesloten pedicure is een vakvrouw die:

  • Gediplomeerd is met erkend diploma
  • Staat vermeld op de website van ProVoet
  • Vakbekwaam en hygiënisch werkt volgens de branchecode
  • Zorgvuldig en kwaliteitsbewust is.
  • Op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
  • Werkt op professioneel niveau

De behandelingen zijn voor man of vrouw, jong of oud. Door met voetklachten door te lopen kunnen er rug, knie,heup of nek klachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is voor iedereen goed.

Als u bij mij komt voor een behandeling van schimmel/kalk nagel(s) dan wordt de circulation schoenendroger en verfrisser in uw schoenen geplaatst (gratis) deze verwarmt, droogt en zorgt ervoor dat de lucht in uw schoen circuleert. Het ingebouwde UV-licht bestrijdt bacteriën die een onaangename geur kunnen veroorzaken.

Eigenschappen:

  • ingebouwd UV-licht: helpt bacteriën te doden

Ik werk uitsluitend met natuurlijke verzorging producten die vrij zijn van parabenen en andere schadelijke toevoegingen! Onze huid zorgt voor een grote opname van diverse stoffen die in de crèmes worden toegevoegd. Daarom kies ik bewust voor natuurlijke producten en oplossingen.

   
© JETZART BEAUTY AND MORE