Nagelstyling

Ik ben al sinds 1993 bezig met kunstnagels. Heb hiervoor heel veel diploma’s / certificaten en zelfs hiervoor mijn Master behaald. Ook heb ik les gegeven bij Beauty Line in Leerdam. In het begin werkte ik met IBD, tegenwoordig kies ik bewust voor Loveness en Verin Waarom? Loveness en Verin zijn innovatief, kleurrijk, trendy en speciaal ontworpen voor de professionele salons.

Alle producten worden alleen voor de professional op de markt gebracht en tot in de puntjes door het panel getest. LoveNess en Verin zijn trendsetter op alle vlakken met de prachtige hypoallergene producten. Loveness en Verin hebben zelfs de gellak HEMA vrij! ( wil je hierover meer weten dan kun je de rapportage uitkomsten marktonderzoek van het NVWA nalezen, dit is vooral interessant omdat veel mensen juist voor het goedkopere kiezen bij de verkeerde nagelsalons in de grote steden)

Gellak

De laatste jaren is er de gellak bij gekomen wat natuurlijk heel veel mensen op hun nagels willen. Maar ook zijn er mensen die voor hun werken niet met gekleurde nagels mogen lopen of juist er niet van houden ook hiervoor is tegenwoordig een speciale lijn.
Maak bij mijn salon kennis met de 'LoveNess' en Verin nagel producten

Nail Art

Voor mijn nail art heb ik voor het merk Korneliya en Moyra gekozen, deze merken bieden heel veel mogelijkheden voor de nagels die op willen vallen! Ik kan hele mooie nagels maken met stamping, water decals, steentjes, glitters, 6d lakken en liquid glass.

   
© JETZART BEAUTY AND MORE