Nagelstyling

Ik ben al sinds 1993 bezig met kunstnagels. Heb hiervoor heel veel diploma’s / certificaten en zelfs hiervoor mijn Master behaald. Ook heb ik les gegeven bij Beauty Line in Leerdam. In het begin werkte ik met IBD, tegenwoordig kies ik bewust voor Loveness. Waarom? Loveness is innovatief, kleurrijk, trendy en speciaal ontworpen voor de professionele salons.

Alle producten worden alleen voor de professional op de markt gebracht en tot in de puntjes door het panel getest. LoveNess is trendsetter op alle vlakken met de prachtige hypoallergene producten. Loveness heeft zelfs de gellak HEMA vrij! ( wil je hierover meer weten dan kun je de rapportage uitkomsten marktonderzoek van het NVWA nalezen, dit is vooral interessant omdat veel mensen juist voor het goedkopere kiezen bij de verkeerde nagelsalons in de grote steden)

Gellak

De laatste jaren is er de gellak bij gekomen wat natuurlijk heel veel mensen op hun nagels willen. Maar ook zijn er mensen die voor hun werken niet met gekleurde nagels mogen lopen of juist er niet van houden ook hiervoor is tegenwoordig een speciale lijn.
Maak bij mijn salon kennis met de 'LoveNess' nagel producten
In zowel 2018 als 2019 heeft LoveNess het gepresteerd om maar liefst 13 Readers Choice Awards in de wacht te slepen! Niet voor niets natuurlijk!

Nail Art

Voor mijn nail art heb ik voor het merk Korneliya gekozen, dit merk biedt heel veel mogelijkheden voor de nagels die op willen vallen! Ik kan hele mooie nagels maken met stamping, water decals, steentjes, glitters, 6d lakken en liquid glass.

   
© JETZART BEAUTY AND MORE