Pedicure algemeen


Wanneer je kiest voor een professionele gediplomeerde pedicure, dan kies je voor vakbekwaamheid. De pedicure voldoet aan de opleiding- en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap.

De gediplomeerde pedicure gaat zorgvuldig om met persoonlijke zaken die je deelt en heeft een groot verantwoordelijkheid ten opzichte van haar werk en jou. Momenteel ben ik al vergevorderd met de opleiding medisch pedicure, diabetische cliënten kan ik al behandelen ik ben al geslaagd voor dat onderdeel. Ook voor nagelbeugels zetten en nagelregulatie, orthese maken.

Hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteitsbewust zijn belangrijke kenmerken van de professionele pedicure.

Waaraan herken je een vakkundig pedicure?
De aangesloten pedicure is een vakvrouw die:

  • Gediplomeerd is met erkend diploma
  • Vakbekwaam en hygiënisch werkt volgens de branchecode
  • Zorgvuldig en kwaliteitsbewust is.
  • Op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
  • Werkt op professioneel niveau

De behandelingen zijn voor man of vrouw, jong of oud. Door met voetklachten door te lopen kunnen er rug, knie, heup of nek klachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is voor iedereen goed. Vanaf 1 september 2021 ga ik ook een cosmetische pedicure uitvoeren met hoogwaardige natuurlijke producten, dit is voor mensen die niet of nooit bij een pedicure hoeven te komen met problemen maar ook voor mensen die al voor een normale pedicure behandeling komen is dit ook fantastisch!

Ik werk uitsluitend met natuurlijke verzorging producten die vrij zijn van parabenen en andere schadelijke toevoegingen! Onze huid zorgt voor een grote opname van diverse stoffen die in de crèmes worden toegevoegd. Daarom kies ik bewust voor natuurlijke producten en oplossingen.

   
© JETZART BEAUTY AND MORE