Versteviging nagels, prijs: € 20,-

Een nieuwe behandeling voor mensen die een natuurlijke look willen, maar dat het toch aanvoelt als een gellak. Dit wil zeggen dat de nagels iets verstevigd aanvoelen en zo niet makkelijk scheuren of dat er een stuk afbreekt. Hierbij geldt natuurlijk ook dat je je nagels niet moet gebruiken als gereedschap! Dus niet je nagel ergens onder zetten om iets open te maken! (daar zijn nagels nooit tegen bestand.)

Ik behandel de nagel zoals bij een kleur gellak maar breng dan een rubberbase aan of een brush on fiber (brush on fiber is voor degene waar veel producten loslaten van de nagelplaat) je kunt kiezen voor een natuurlijke uitstraling met clear of soft pink. Als je ook geen glans wil op de nagel dan breng ik de matte topcoat aan zodat er echt geen verschil is met een natuurlijke nagel.

Op de rubber base of de brush on fiber wordt 1 week garantie gegeven indien er bij de behandeling een potje Dadi oil wordt aangeschaft van € 5,95 en dagelijks gebruikt wordt op de nagel en nagelriem ’s morgens en ’s avonds. De Dadi oil bevordert de houdbaarheid van de rubberbase en brush on fiber en de flexibiliteit van de nagel.

Meer informatie over de dadi oil vind u door hier te klikken
   
© JETZART BEAUTY AND MORE