Versteviging nagels, -

Een nieuwe behandeling voor mensen die een natuurlijke look willen, maar dat het toch aanvoelt als een gellak. Dit wil zeggen dat de nagels iets verstevigd aanvoelen en zo niet makkelijk scheuren of dat er een stuk afbreekt. Hierbij geldt natuurlijk ook dat je je nagels niet moet gebruiken als gereedschap! Ik ben gecertificeerd IBX nagelstyliste.

Wat is IBX? IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen. IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel. Hoe werkt IBX? De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

Voor de Loveness versteviging natuurlijke nagels behandel ik de nagel zoals bij een kleur gellak maar breng dan een rubberbase, een brush on fiber of een brush n love aan je kunt kiezen voor een natuurlijke uitstraling met clear of soft pink. Ook als je geen glans wil op de nagel dan breng ik de matte topcoat aan zodat er echt geen verschil is met een natuurlijke nagel.

Op de rubber base of de brush on fiber wordt 1 week garantie gegeven indien er bij de behandeling een potje Dadi oil wordt aangeschaft van € 5,95 en dagelijks gebruikt wordt op de nagel en nagelriem ’s morgens en ’s avonds. De Dadi oil bevordert de houdbaarheid van de rubberbase en brush on fiber en de flexibiliteit van de nagel.

Meer informatie over de dadi oil vind u door hier te klikken
   
© JETZART BEAUTY AND MORE