Magnesium kristallen voetenbad (20 minuten), prijsop aanvraag

De voeten zijn uitermate geschikt voor opname van het magnesium , de magnesium verspreid zich sneller door het lichaam als tabletten. Een optimale magnesium balans in je lichaam krijg je door het regelmatig nemen van een magnesium voetenbad. Ik werk met Permsal magnesium kristallen, die is 100% natuurlijk en zuiver. Draagt bij aan 350 lichaamsprocessen voor een natuurlijk herstel van fysieke en mentale klachten. Een voetenbad is een snel en gemakkelijk alternatief op een ligbad. Een voetenbad is wellicht wat in de vergetelheid geraakt, maar er zijn nauwelijks andere manieren denkbaar die zo snel en goed werken voor magnesium opname voor het lichaam.

Door het voetenbad verwijden de bloedvaten zich, wat stimulerend werkt voor de bloedsomloop en het afvoeren van gifstoffen. Het voetenbad helpt voor veel problemen zoals slaapproblemen, overbelaste voeten, preventief tegen verkoudheid en het ontspannen van de spieren.

Ook juist voor jonge kinderen is een magnesium voetenbad heel geschikt om rustig te worden. De ontspannende werking van magnesium helpt kinderen om beter te kunnen inslapen, betere concentratie en helpt tegen groeipijnen.

Voor kinderen kost het voetenbad € 7,50voor 15 minuten

   
© JETZART BEAUTY AND MORE