Verzorgingsproducten  

   

Sinds 5 augustus 2020
kunt u bij ons pinnen

   

Pure Jo natuurlijk verzorgingsproducten

Voet crème fris of relax
Om de voeten in een goede conditie te houden is het nodig om dagelijks een voetcrème te gebruiken.
De voetcrème is verzorgend en trekt snel in. De voeten voelen weer heerlijk zacht

Hand crème verzorgend
De crème trekt snel in en voelt langdurig aangenaam. Deze hydrateert en beschermt de kwetsbare huid van de handen. Gebruik de crème naar behoefte, vooral na het handen wassen.

Olijfzeep
Te gebruiken voor gezicht lichaam en haar

Amandelolie
Geschikt voor lichaam en gezicht. Het bevat een hoog vitamine E – gehalte en is daarom beschermend tegen rimpelvorming en vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Breath it fris inhaler
Verlicht bij verkoudheid

Breath it relax inhaler
Voor ontspanning bij stress momenten, voor het slapen.

Dode zeezout
Dode zeezout van Pure Jo bevat een hoge concentratie aan mineralen en sporenelementen. Het zeezout is geschikt voor vele doeleinden.
Het zeezout kan in bad gedaan worden (ca. 2 el) of in een voeten bad (1 el). Dit dode zeezout is ook fijn om mee te scrubben. Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht.

Witte klei kaolin
Dit 100% natuurlijke witte kleipoeder is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink. Het is voor veel doeleinden geschikt.
De klei heeft een schimmel/bacterie dodende werking. Verstevigt de huid, stimuleert de productie van collageen (tegen huidveroudering) en maakt de huid elastischer. De kleipoeder sluit de huid niet af wat bij veel talkpoeders wel het geval is.

Zakje lavendel fris
Deze heerlijke lavendelzakjes van Pure Jo. Daar word je zo relaxed van! Leg het zakje in bijvoorbeeld je kledingkast, toilet, slaapkamer of andere gewenste plek. De prachtige handgemaakte zakjes zijn gevuld door cliënten met een beperking en gemaakt in een werk/ leertraject.

Tea tree olie Antiseptisch en desinfecterend, gebruiken als je kalk en/of schimmel nagel hebt met een wattenstaafje ook te gebruiken bij wratten, blaren van brandnetels, schaafplekjes of om te stomen bij verkoudheid. ook te gebruiken bij puistjes en koortslip.
Heb je huisdieren doe dan een druppel in de nek tegen vlooien.

Tea tree spray
Gebruiken bij schimmelinfecties op de huid of gebruik de spray om sokken en schoenen te behandelen.de spray is jeuk stillend bijvoorbeeld bij insectenbeten. Ook preventief te gebruiken bij een bezoek aan sauna of zwemgelegenheid

   
© JETZART BEAUTY AND MORE